gwen.jpgGwen

Deze creatieveling met een flinke dosis mensenkennis weet altijd de juiste huurders aan verhuurders te koppelen. Met haar grote inlevingsvermogen vindt Gwen de perfecte woonruimten voor huurders. Gwen is leergierig en weet dan ook als geen ander hoe de markt te onderzoeken, om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen deze dynamische branche. 

 

team1.jpgJan

Voor een eerlijk advies zit u bij Jan goed. Recht door zee, vertelt hij u exact hoe de vork in de steel zit. Duidelijk! Met zijn commerciële instelling behaalt hij het best mogelijke rendement voor verhuurders en zijn betrouwbare karakter staat ervoor garant dat Jan zijn afspraken nakomt. Gedreven in acquisitie, bent u ervan verzekerd dat Jan uw woning actief onder de aandacht brengt.

 

Jeannet.jpgJeannet

De dynamische vastgoedbranche en Jeannet gaan hand in hand. Deze internationaal georiënteerde en reislustige dame heeft een brede horizon en is, net als deze branche, altijd in beweging. Met een uitgebreid netwerk van eigenaren en corporate contacten in Den Haag brengt Jeannet altijd partijen succesvol bij elkaar. Sterker nog: Jeannet is pas tevreden, als alle betrokken partijen dat ook zijn!  

 

Iets nieuws, iets onderscheidend; Cityhomes

Wij zijn een ijzersterk team en hebben onze sporen in de bemiddelingswereld meer dan verdiend. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze dynamische business, beheersen wij de kneepjes van het vak dan ook tot in de puntjes. Na jaren met veel plezier te hebben voor Nederlands grootste bemiddelaars, was het tijd voor iets nieuws. Iets onderscheidend; Cityhomes.

Wij zijn ervan overtuigd dat klein, fijn is. Persoonlijke aandacht voor de klant, diensten op maat, werken in het belang van alle betrokken partijen. Met onze typerende werkwijze hebben wij inmiddels, in de regio’s Amsterdam en Den Haag,  een prachtige portefeuille aan huurwoningen opgebouwd. En een duurzaam netwerk, bestaande uit betrouwbare relaties en tevreden klanten.

 

Onze missie? Het bemiddelen in woonruimte waarbij de klant centraal staat.

Hoe? Door een betrokken en resultaatgerichte aanpak!


Wij koppelen verhuurders aan de meest geschikte huurder en zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Huurders voorzien wij van een fijne thuisbasis, of het nu een korte of langere huurperiode betreft. Lees op deze website meer over onze unieke aanpak en diensten. Of kom langs voor een kop koffie, wij ontmoeten u graag!

 

 

Really helpfull

Really helpfull, trustworthy and work efficient. House is in well state.

customer / 2 months agoView all reviews on Trustpilot

Cityhomes helped me a lot

Cityhomes helped me a lot During the time in which I was hunting for houses I was helped ver much by Cityhomes. They were very kind and attentive. My only feedback is to maybe have some more communication after receiving the keys.

customer / 2 months agoView all reviews on Trustpilot

Address

Cityhomes
Frederik Hendrikstraat 125
1052 HP Amsterdam
Netherlands

Plan a visit

*
*