NL
City Homes

Bij Cityhomes maken zij het verschil!

Het huren en verhuren van woningen is voor ons een tweede natuur. Na jarenlang bij de grootste verhuurmakelaars van Nederland te hebben gewerkt, waren we verheugd om ons eigen bureau op te richten; Cityhomes.

De ervaring heeft ons geleerd dat grote bedrijven met grote teams hun klanten uit het oog verliezen. We staan achter de overtuiging dat klein mooi is en zijn trots op het leveren van op maat gemaakte diensten die wederzijds voordelige relaties met onze klanten creëren.

Dankzij onze talrijke contacten in Amsterdam en Den Haag hebben we een solide vastgoedportefeuille, betrouwbare zakenrelaties en tevreden klanten opgebouwd.

Als het gaat om het vinden van het juiste vastgoed, zijn we resultaatgericht, hands-on en stellen we onze klanten centraal.

Meer over onze werkwijze leest u onder ‘‘Verhuren’’ en ‘‘Verhuren’’.

We horen graag van je!

City Homes

Daniel

Hij heeft veel van de wereld gezien en deze kennis voegt veel waarde toe aan Cityhomes. Door zijn leergierigheid bereikt hij dat wat hij wil. Voor hem bestaan er geen problemen, alleen uitdagingen. Zijn tomeloze energie deelt hij onbewust met zijn collega’s en klanten. “Dan, the man with a plan”.

City Homes

Gwendolyn

Gwendolyn is een creatieveling met een flinke dosis mensenkennis weet altijd de juiste huurders aan verhuurders te koppelen. Met haar grote inlevingsvermogen vindt Gwen de perfecte woonruimte voor huurders. Gwen is leergierig en weet dan ook als geen ander hoe de markt te onderzoeken, om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen deze dynamische branche.

City Homes

Danny

Danny helpt bij de huisvesting in Amsterdam en omliggende steden voor mensen en bedrijven van over de hele wereld om hun ideale woning te vinden. Danny is onze eigen duizendpoot, vol energie en ook nog eens heel vindingrijk in het oplossen van problemen. Hij is onze eigen doe het zelver die al veel huurders heeft geholpen met kleine problemen in de woning.

Very helpful

Adam Evans, 5 maanden geleden
Very helpful and accommodating to our needs. Got us appointments for viewings almost immediately and helped us every step of the way
View on Google Reviews

Overall, it was a pleasant experience.

Robert Hopman, 5 maanden geleden
When Danny, our contact at Cityhomes B.V., arrived at the viewing he was well informed about the property. During the administrative work and during the inspection, he showed care and attention to detail. Overall, it was a pleasant experience.
View on Google Reviews

Great experience

Roman, één maand geleden
Great help with getting a rental apartment. Quick to reply to an initial interest request, helpful during the process of organising the viewing and any further steps to secure the rental apartment. Good and timely communication throughout the process and friendly people. Overall, I would recommend the agency to anyone looking for a new place to rent
View on Trustpilot
Vragen?Vragen?Vragen?