NL
City Homes

Cityhomes - omdat verhuren een vak is

Een woning verhuren is makkelijker gezegd dan gedaan. En als goede verhuurder neemt u deze taak natuurlijk serieus.

Om de kwaliteit van de verhuur te kunnen waarborgen, zijn ervaring en expertise noodzakelijk. Evenals kennis van deze dynamische markt, wetten en regels. Cityhomes beschikt over de juiste kennis en ervaring op dit vlak en neemt graag dit werk uit handen. Naast het vinden van de juiste huurder zijn wij u de gehele huurperiode van dienst.

Wij weten uit ervaring dat verhuurders de zakelijke kant vaak lastig vinden. Ook al zijn beide kanten zowel huurder als verhuurder van goede wil, verschillen van inzicht kunnen optreden.

Het innen van de huur, aanspreken op huurgedrag of gewenste aanpassingen in de woning kunnen tot spanningen leiden. Wij pakken dat op een efficiënte manier aan, hieronder kunt u lezen wat dat inhoudt.

City Homes Continuïteit van verhuur

Wij selecteren zorgvuldig potentiële huurders naar uw keuze en verzorgen de bezichtigingen. De antecedenten worden gecontroleerd en na uw instemming stellen wij de huurovereenkomst op. Uiteraard voeren wij de voor en na inspectie uit.
Door middel van zorgvuldige documentatie houden wij u op de hoogte van de kwaliteit van uw woning.
Wij weten als eerste wanneer de huurders de woning weer verlaten en kunnen direct beginnen met werven van nieuwe kandidaat-huurders.
Op deze wijze is de kans op leegstand het kleinst.

City Homes Financiële administratie

Wij verzorgen de facturen voor het incasseren en doorstorten van de maandelijkse huur. Zo ook het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging en het aansturen op tijdige huurbetalingen.

City Homes Onderhoud ABC

Zowel huurder als verhuurder hebben de gezamenlijke verantwoordelijkheid om de woning in goede staat te houden. Kijk hier ABC onderhoud de lijst met onderhoudspunten voor de huurder respectievelijk voor de verhuurder.

City Homes Wat zijn de kosten?

Voor deze Volledige Verhuur Service vragen wij een vergoeding van 8% exclusief btw van de totale maandhuur, waarbij de wisseling van huurder ingecalculeerd is.

Hierdoor wordt dus geen bemiddelingsvergoeding gerekend.

Kan ik ook alleen een bemiddelingsservice krijgen?
Natuurlijk kan dat. Als u zelf graag de regie in handen houdt en alleen van onze bemiddelingsservice gebruik wilt maken staan wij ook voor u klaar. Wij werken hier ook volgens bovenstaand schema, alleen onderhoudt u zelf contact met de huurder, int u zelf de huur en handelt zelf de klachten af.

Bij een succesvolle bemiddeling betaalt u 8% van de huur met een minimum van 6 en met een maximum van 12 maanden. Indien een kortlopende overeenkomst wordt voortgezet zal het restant tot 12 maanden in rekening worden gebracht. Genoemde percentages zijn exclusief 21% BTW. Cityhomes zal de eerste periode huur en de
waarborgsom incasseren van de huurder. U geeft Cityhomes toestemming de vergoeding in te houden op deze bedragen en over te boeken naar uw rekening.

City Homes Additionele dienstverlening

De additionele dienstverlening bestaat onder andere uit Volledig Huis Beheer, waarbij wij 24/7 paraat staan voor het afhandelen van spoedeisende klachten. Of geef met een gerust hart het opmaken van onderhoudsrapporten of een 5- jarenplanning uit handen.
Begeleiding van renovatiewerkzaamheden of bouwtechnische inspecties? Reken op de professionele aanpak van Cityhomes.

City Homes

Verhuur uw woning!

Geen zorgen over het verhuren van uw woning: zie "Volledige verhuur service"

Vragen?Vragen?Vragen?