NL

Vindt uw ideale woning

Bij het huren van een woning komt veel kijken. Naast het vinden van de juiste huurwoning, passend binnen uw budget, moet u ook denken aan de zakelijke aspecten, zoals de huurovereenkomst, afspraken met de verhuurder etc. Dit kunt u allemaal zelf regelen en ervaren, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Wij begeleiden u tijdens uw zoektocht en nemen deze zorgen uit handen.

Uw wensen staan centraal bij het vinden van een ideale huurwoning. Als ervaren bemiddelaars streven wij ernaar om zo snel mogelijk de juiste huurwoning voor u te vinden. Vanzelfsprekend tegen de scherpste huurprijs. Bovendien werken wij uitsluitend met betrouwbare verhuurders. Weer minder zorg!

Bekijk wat City Homes voor u kan betekenen of neem gerust vrijblijvend contact op.

City Homes U zoekt zelf

Hiervoor kunt u zich het beste bij Cityhomes aanmelden. Na uw aanmelding nemen wij van Cityhomes telefonisch contact met u op om een aantal zaken te bespreken. U weet dan gelijk wat de mogelijkheden zijn. Via de website houdt Cityhomes u op de hoogte van het actuele aanbod.
Heeft een geschikte huurwoning in het bestand Cityhomes bestand gevonden? Neem dan contact met Cityhomes op voor een bezichtiging. Als u het daarna wilt huren, stellen wij het huurcontract voor u op.

City Homes Wij zoeken voor u

 1. Het intakegesprek; waarin uw wensen centraal staan en wij adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget.
 2. Tijdens of na het intakegesprek stellen we een selectie van geschikte huurwoningen samen.
 3. Het bezichtigen van de door u gekozen woningen.
 4. Bevalt een van de huurwoningen dat u tot aanhuur over wilt gaan? Dan krijgt u van ons een betrouwbaar advies.
 5. Wordt de huurwoning via Cityhomes verhuurd, dan stellen wij een contract met u op. Is dit niet het geval, dan zullen wij de opgestelde huurovereenkomst voor u controleren.
 6. Bij het overhandigen van de sleutel, zijn wij aanwezig voor een grondige check-in. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is.
 7. De kosten voor onze inspanning zijn afhankelijk van de huurwoning naar uw keuze. Bij het aanhuren van een huurwoning geadverteerd op de site van Cityhomes betaalt u niets. Voor andere huurwoningen vragen wij een aanhuur-vergoeding gelijk aan de maand huur.

City Homes Documenten

Hieronder een overzicht van relevante documenten voor het huren van een woning:

 • kopie van uw ID, als u van buiten de EU komt ook de Visum, gebruik hiervoor de Kopie ID app u kunt de KopieID app downloaden in de Apple App Store, Google Play Store of Windows Phone
 • werkgeversverklaring
 • de laatste 3 loonstroken
 • telefoonnummer van personeelszaken
 • kopie van uw bankpas
 • indien mogelijk een verhuurdersverklaring

Indien een bedrijf gaat huren vragen wij de volgende documenten:

 • kopie van uw ID, als u van buiten de EU komt ook de Visum, gebruik hiervoor de Kopie ID app u kunt de KopieID app downloaden in de Apple App Store, Google Play Store of Windows Phone
 • Uittreksel kvK
 • accountantsverklaring met inkomstenoverzicht
 • indien mogelijk een verhuurdersverklaring
City Homes

Geen tijd om te zoeken?

Laat ons het voor u afhandelen. Het is ons vak en we hebben de expertise om de perfecte plek voor u te vinden, terwijl u uw agenda vrijmaakt.

Vragen?Vragen?Vragen?