gwen.jpg

Gwen

Deze creatieveling met een flinke dosis mensenkennis weet altijd de juiste huurders aan verhuurders te koppelen. Met haar grote inlevingsvermogen vindt Gwen de perfecte woonruimten voor huurders. Gwen is leergierig en weet dan ook als geen ander hoe de markt te onderzoeken, om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen deze dynamische branche. 

jan.jpg

Jan

Voor een eerlijk advies zit u bij Jan goed. Recht door zee, vertelt hij u exact hoe de vork in de steel zit. Duidelijk! Met zijn commerciële instelling behaalt hij het best mogelijke rendement voor verhuurders en zijn betrouwbare karakter staat ervoor garant dat Jan zijn afspraken nakomt. Gedreven in acquisitie, bent u ervan verzekerd dat Jan uw woning actief onder de aandacht brengt.

daniel.jpg

Daniel

Hij heeft veel van de wereld gezien en deze kennis voegt veel waarde toe aan Cityhomes. Door zijn leergierigheid bereikt hij dat wat hij wil.
Voor hem bestaan er geen problemen alleen uitdagingen. Zijn tomeloze energie deelt hij onbewust met zijn collega's en klanten.
"Danny, the man with a plan"

Set.jpg

Set

Set helpt bij de huisvesting in Amsterdam en omliggende steden voor mensen en bedrijven van over de hele wereld om hun ideale woning te vinden.

Nadat hij zes jaar in Amerika heeft gewoond, New York en Los Angeles, keerde hij terug in Europa. Hij kent alle “ins en outs “van verhuizen. Vanwege zijn achtergrond als acteur heeft hij uitstekende mensenkennis ontwikkeld. Hij is onze nieuwste aanwinst binnen ons team. Onze eigen vriendelijk Zweedse reus.

 


Zij maken het verschil bij Cityhomes

Een ijzersterk team. Zij hebben hun sporen in de bemiddelingswereld meer dan verdiend. Met veel ervaring in deze dynamische business, beheersen zij de kneepjes van het vak dan ook tot in de puntjes. Met veel plezier gewerkt te hebben voor Nederlands grootste bemiddelaars, was het tijd voor iets nieuws. Iets onderscheidend; Cityhomes.


Zij zijn ervan overtuigd dat klein, fijn is. Persoonlijke aandacht voor de klant, diensten op maat, werken in het belang van alle betrokken partijen. Met deze typerende werkwijze in de regio’s Amsterdam en Den Haag, hebben zij een prachtige portefeuille aan woningen opgebouwd. En een duurzaam netwerk, bestaande uit betrouwbare relaties en tevreden klanten.


De missie: het bemiddelen in woonruimte waarbij de klant centraal staat. Het middel: een betrokken en resultaatgerichte aanpak. Gwen en Jan koppelen verhuurders aan de meest geschikte huurder en zij zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Huurders voorzien zij in de behoefte aan een fijne thuisbasis, of het nu een korte of langere periode betreft. Lees op deze website meer over de unieke aanpak en de diensten van Cityhomes. En komt u gerust eens langs voor een kop koffie, zij ontmoeten u graag!

 

 

Great service, kind and thorough.

Cityhomes helped us in the proces of moving to our new rental home. Their paying customer was our landlord, but it was obvious in everything they wanted a win-win for us and our landlord. Really thankful and it made moving a lot less stressful.

Peter van Dijk / 2 days agoView all reviews on Trustpilot

Reliable and efficient

I was moving to Amsterdam from abroad and I got an apartment very quickly through City Homes. They had a video of the apartment online and I applied without ever seeing the apartment live. The process was very efficient and went smoothly. Gwen and Set were very helpful during the whole process from start to finish. Would definitely recommend :)

Saara / 3 days agoView all reviews on Trustpilot

Plan een bezoek