53c31dc2604f9bd25136b99930ea255a_f112.jpgGwen

Deze creatieveling met een flinke dosis mensenkennis weet altijd de juiste huurders aan verhuurders te koppelen. Met haar grote inlevingsvermogen vindt Gwen de perfecte woonruimten voor huurders. Gwen is leergierig en weet dan ook als geen ander hoe de markt te onderzoeken, om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen deze dynamische branche. 

d7cbeb803357994ba202da815fb83f46_f113.jpgJan

Voor een eerlijk advies zit u bij Jan goed. Recht door zee, vertelt hij u exact hoe de vork in de steel zit. Duidelijk! Met zijn commerciële instelling behaalt hij het best mogelijke rendement voor verhuurders en zijn betrouwbare karakter staat ervoor garant dat Jan zijn afspraken nakomt. Gedreven in acquisitie, bent u ervan verzekerd dat Jan uw woning actief onder de aandacht brengt.

Danny.jpgDaniel

Hij heeft veel van de wereld gezien en deze kennis voegt veel waarde toe aan Cityhomes. Door zijn leergierigheid bereikt hij dat wat hij wil.
Voor hem bestaan er geen problemen alleen uitdagingen. Zijn tomeloze energie deelt hij onbewust met zijn collega's en klanten.
"Danny, the man with a plan"

 


Zij maken het verschil bij Cityhomes

Een ijzersterk team. Zij hebben hun sporen in de bemiddelingswereld meer dan verdiend. Met veel ervaring in deze dynamische business, beheersen zij de kneepjes van het vak dan ook tot in de puntjes. Met veel plezier gewerkt te hebben voor Nederlands grootste bemiddelaars, was het tijd voor iets nieuws. Iets onderscheidend; Cityhomes.


Zij zijn ervan overtuigd dat klein, fijn is. Persoonlijke aandacht voor de klant, diensten op maat, werken in het belang van alle betrokken partijen. Met deze typerende werkwijze in de regio’s Amsterdam en Den Haag, hebben zij een prachtige portefeuille aan woningen opgebouwd. En een duurzaam netwerk, bestaande uit betrouwbare relaties en tevreden klanten.


De missie: het bemiddelen in woonruimte waarbij de klant centraal staat. Het middel: een betrokken en resultaatgerichte aanpak. Gwen en Jan koppelen verhuurders aan de meest geschikte huurder en zij zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Huurders voorzien zij in de behoefte aan een fijne thuisbasis, of het nu een korte of langere periode betreft. Lees op deze website meer over de unieke aanpak en de diensten van Cityhomes. En komt u gerust eens langs voor een kop koffie, zij ontmoeten u graag!

 

 

Only able to rip us off

Really bad agency, don’t use it. I was a tenant with them for two years, Jan was the only decent person that worked there. Gwen, one of the people that work there and sometime we had to contact was extremely rude, even though we were paying them so much money for finding a house they would always be dismissive and unhelpful. They were supposed to help us with burocracy stuff and taxes and they NEVER did. We arrived at the house and it was nice but carpet and curtains were really dirty and at the end of the tenancy they charged us for extensive cleaning! So they were completely unhelpful during all the time in the house, just to rip us off at the end of the agreement. the house was in vad conditions far before we arrived, dirty curtains and dirty furniture . In the end 300€ of our deposit was taken away for cleaning which is crazy dishonest.

Alice Novello / 3 days agoView all reviews on Trustpilot

Decent agency

Decent agency, not gonna win any service excellence awards any time soon.

Legi0 / 1 week agoView all reviews on Trustpilot

Plan een bezoek