gwen.jpg

Gwen

Deze creatieveling met een flinke dosis mensenkennis weet altijd de juiste huurders aan verhuurders te koppelen. Met haar grote inlevingsvermogen vindt Gwen de perfecte woonruimten voor huurders. Gwen is leergierig en weet dan ook als geen ander hoe de markt te onderzoeken, om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen deze dynamische branche. 

jan.jpg

Jan

Als medeoprichter van City Homes blijft hij ook, nu hij niet meer actief werkzaam is, betrokken bij zaak. Hij zal op gezette tijden overleg hebben met het team, zodat zij gebruik kunnen maken van zijn ruime ervaring. City Homes is nu al dé specialist in de Volledige Verhuur Service, een dienst waar al veel verhuurders met veel plezier gebruik van maken. Kijkt u eens op Trustpilot waar u kunt lezen dat zowel verhuurder als huurders erg tevreden zijn over City Homes. Een blije huurder maakt een tevreden verhuurder!

daniel.jpg

Daniel

Hij heeft veel van de wereld gezien en deze kennis voegt veel waarde toe aan Cityhomes. Door zijn leergierigheid bereikt hij dat wat hij wil.
Voor hem bestaan er geen problemen alleen uitdagingen. Zijn tomeloze energie deelt hij onbewust met zijn collega's en klanten.
"Danny, the man with a plan"

Set.jpg

Set

Set helpt bij de huisvesting in Amsterdam en omliggende steden voor mensen en bedrijven van over de hele wereld om hun ideale woning te vinden.

Nadat hij zes jaar in Amerika heeft gewoond, New York en Los Angeles, keerde hij terug in Europa. Hij kent alle “ins en outs “van verhuizen. Vanwege zijn achtergrond als acteur heeft hij uitstekende mensenkennis ontwikkeld. Hij is onze nieuwste aanwinst binnen ons team. Onze eigen vriendelijk Zweedse reus.

 


Zij maken het verschil bij Cityhomes

Een ijzersterk team. Zij hebben hun sporen in de bemiddelingswereld meer dan verdiend. Met veel ervaring in deze dynamische business, beheersen zij de kneepjes van het vak dan ook tot in de puntjes. Met veel plezier gewerkt te hebben voor Nederlands grootste bemiddelaars, was het tijd voor iets nieuws. Iets onderscheidend; Cityhomes.


Zij zijn ervan overtuigd dat klein, fijn is. Persoonlijke aandacht voor de klant, diensten op maat, werken in het belang van alle betrokken partijen. Met deze typerende werkwijze in de regio’s Amsterdam en Den Haag, hebben zij een prachtige portefeuille aan woningen opgebouwd. En een duurzaam netwerk, bestaande uit betrouwbare relaties en tevreden klanten.


De missie: het bemiddelen in woonruimte waarbij de klant centraal staat. Het middel: een betrokken en resultaatgerichte aanpak. Gwen en Jan koppelen verhuurders aan de meest geschikte huurder en zij zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Huurders voorzien zij in de behoefte aan een fijne thuisbasis, of het nu een korte of langere periode betreft. Lees op deze website meer over de unieke aanpak en de diensten van Cityhomes. En komt u gerust eens langs voor een kop koffie, zij ontmoeten u graag!

 

 

Awesome service

Awesome service, everything went real smooth :)

Peter / 4 days agoView all reviews on Trustpilot

Misinformation

I am still unsure if they just personally hate expats or pure outright incompetence from their end. Initially 1 employee mentioned I got the house, then another goes back on their word saying the landlord found another tenant and they don't want to give it to a married couple. The house is still in the market as we speak - and apparently is also available for other couples to apply right now - on my enquiry again they confirmed the house is not available for ME as I am a married and they found another tenant. [I am a highly skilled migrant expat (Indian by ethnicity ) who just moved to amsterdam 1 week ago - I satisfied all criteria mentioned for the place ] - and this experience has already left a bad taste with regards to all real estate brokers from amsterdam already

Praveen Kanakala / 1 month agoView all reviews on Trustpilot

Plan een bezoek