gwen.jpg

Gwen

Deze creatieveling met een flinke dosis mensenkennis weet altijd de juiste huurders aan verhuurders te koppelen. Met haar grote inlevingsvermogen vindt Gwen de perfecte woonruimten voor huurders. Gwen is leergierig en weet dan ook als geen ander hoe de markt te onderzoeken, om zo up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen deze dynamische branche. 

jan.jpg

Jan

Als medeoprichter van City Homes blijft hij ook, nu hij niet meer actief werkzaam is, betrokken bij zaak. Hij zal op gezette tijden overleg hebben met het team, zodat zij gebruik kunnen maken van zijn ruime ervaring. City Homes is nu al dé specialist in de Volledige Verhuur Service, een dienst waar al veel verhuurders met veel plezier gebruik van maken. Kijkt u eens op Trustpilot waar u kunt lezen dat zowel verhuurder als huurders erg tevreden zijn over City Homes. Een blije huurder maakt een tevreden verhuurder!

daniel.jpg

Daniel

Hij heeft veel van de wereld gezien en deze kennis voegt veel waarde toe aan Cityhomes. Door zijn leergierigheid bereikt hij dat wat hij wil.
Voor hem bestaan er geen problemen alleen uitdagingen. Zijn tomeloze energie deelt hij onbewust met zijn collega's en klanten.
"Danny, the man with a plan"

Set.jpg

Set

Set helpt bij de huisvesting in Amsterdam en omliggende steden voor mensen en bedrijven van over de hele wereld om hun ideale woning te vinden.

Nadat hij zes jaar in Amerika heeft gewoond, New York en Los Angeles, keerde hij terug in Europa. Hij kent alle “ins en outs “van verhuizen. Vanwege zijn achtergrond als acteur heeft hij uitstekende mensenkennis ontwikkeld. Hij is onze nieuwste aanwinst binnen ons team. Onze eigen vriendelijk Zweedse reus.

 


Zij maken het verschil bij Cityhomes

Een ijzersterk team. Zij hebben hun sporen in de bemiddelingswereld meer dan verdiend. Met veel ervaring in deze dynamische business, beheersen zij de kneepjes van het vak dan ook tot in de puntjes. Met veel plezier gewerkt te hebben voor Nederlands grootste bemiddelaars, was het tijd voor iets nieuws. Iets onderscheidend; Cityhomes.


Zij zijn ervan overtuigd dat klein, fijn is. Persoonlijke aandacht voor de klant, diensten op maat, werken in het belang van alle betrokken partijen. Met deze typerende werkwijze in de regio’s Amsterdam en Den Haag, hebben zij een prachtige portefeuille aan woningen opgebouwd. En een duurzaam netwerk, bestaande uit betrouwbare relaties en tevreden klanten.


De missie: het bemiddelen in woonruimte waarbij de klant centraal staat. Het middel: een betrokken en resultaatgerichte aanpak. Gwen en Jan koppelen verhuurders aan de meest geschikte huurder en zij zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement. Huurders voorzien zij in de behoefte aan een fijne thuisbasis, of het nu een korte of langere periode betreft. Lees op deze website meer over de unieke aanpak en de diensten van Cityhomes. En komt u gerust eens langs voor een kop koffie, zij ontmoeten u graag!

 

 

Good experience

Viewing and apartment handover was done quickly and efficiently without any interruptions.

Uwe Kraemer / 4 days agoView all reviews on Trustpilot

Hele fijne makelaar!

Mijn huisgenootje en ik huren nu bijna twee jaar via City Homes en zijn altijd erg tevreden met de service. Op het moment dat we naar een ander appartement gingen verhuizen (dat ook via City Homes werd verhuurd) werd er ontzettend fijn met ons meegedacht / geholpen. Als je opzoek bent naar een fijne makelaar in Amsterdam is City Homes zeker een aanrader!

customer / 3 weeks agoView all reviews on Trustpilot

Plan een bezoek