Vindt uw ideale woning.....

Bij het huren van een woning komt veel kijken. Naast het vinden van de juiste huurwoning, passend binnen uw budget, moet u ook denken aan de zakelijke aspecten, zoals de huurovereenkomst, afspraken met de verhuurder etc.. Dit kunt u allemaal zelf regelen en ervaren, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Wij begeleiden u tijdens uw zoektocht en nemen deze zorgen uit handen.

Uw wensen staan centraal bij het vinden van een ideale huurwoning. Als ervaren bemiddelaars streven wij ernaar, om zo snel mogelijk de juiste huurwoning voor u te vinden. Vanzelfsprekend tegen de scherpste huurprijs. Bovendien werken wij uitsluitend met betrouwbare verhuurders. Weer een zorg minder!

Bekijk wat City Homes voor u kan betekenen of neem gerust vrijblijvend contact op.

 

advise_0000s_0039_download-button.png
Bestanden

Hieronder vindt u een overzicht van relevante bestanden voor het huren van een woning. Klik op de knop om het bestand te downloaden.

Onderhouds ABC

advise_0000s_0007_sign.png
De weg naar uw ideale huurwoning…

Er zijn twee mogelijkheden om uw huurwoning te vinden.

advise_0000s_0008_seo-search.png
U zoekt zelf…

Hiervoor kunt u zich het beste bij Cityhomes aanmelden. Na uw aanmelding nemen wij van Cityhomes telefonisch contact met u op om een aantal zaken te bespreken. U weet dan gelijk wat de mogelijkheden zijn. Via de website en Facebook houdt Cityhomes u op de hoogte van het actuele aanbod. Via de email ontvangt u ook informatie over de nieuwste huurwoningen.

Heeft een geschikte huurwoning in het bestand Cityhomes bestand gevonden? Neem dan contact met Cityhomes op voor een bezichtiging. Als u het daarna wilt huren stellen wij het huurcontract voor u op. 

advise_0000s_0029_house-search.png
Your Relocator zoekt voor u…

Wilt u liever niet bezig zijn met het zoeken van een huurwoning?

Laat het dan aan Your Relocator over, het is immers ons vak.

 

Zoekopdracht

 

  1. Het start met een uitgebreid intakegesprek waarin we uw woonwensen bespreken en adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget.   
  2. Tijdens of na het intakegesprek stellen we een selectie geschikte huurwoningen samen. Dit kunnen huurwoningen uit het bestand van Cityhomes zijn, maar ook die van collega-verhuurmakelaars en uit uw eigen lijst.
  3. Voor deze woningen wordt in overleg met collega-makelaars een efficiënte bezichtigings-route ingepland.
  4. Bevalt een van de huurwoningen dat u tot aanhuur over wilt gaan? Dan krijgt u van ons een betrouwbaar advies.
  5. Wordt de huurwoning via Cityhomes verhuurd, dan stellen wij een contract met u op. Is dit niet het geval, dan zullen wij de opgestelde huurovereenkomst voor u controleren.
  6. Bij het overhandigen van de sleutel, zijn wij aanwezig voor een grondige check in. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is.
  7. De kosten voor onze inspanning is afhankelijk van de huurwoning naar uw keuze. Bij het aanhuren van een huurwoning geadverteerd op de site van Cityhomes betaalt u niets. Voor andere  huurwoningen vragen wij een aanhuur-vergoeding gelijk aan de kosten vermeldt in het servicepakket van uw keuze.

Plan een bezoek