Cityhomes beheer; omdat beheren een vak is

Een woning verhuren is makkelijker gezegd dan gedaan. En als goede verhuurder neemt u deze taak natuurlijk serieus. Om de kwaliteit van de verhuur te kunnen waarborgen, zijn ervaring en expertise noodzakelijk. Evenals kennis van deze dynamische markt, wetten en regels. Cityhomes beschikt over de juiste kennis en ervaring op dit vlak en ondersteunt u daarom graag in dit proces. Onze passie is het verhuren van uw woning!

Maar tijdens de huurperiode kunnen wij u van dienst zijn. Met Cityhomes beheer nemen wij u op een efficiënte manier vele taken uit handen. Hieronder kunt u lezen welke beheermogelijkheden wij u kunnen bieden. Maar omdat niet iedere woning hetzelfde is en ook niet iedere verhuurder dezelfde wensen heeft, komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bespreken. Dan kunnen wij een op maat gemaakt beheerplan voor u opstellen.

 De onderstaande ontzorg-service bieden wij aan voor 10% van de totale huuropbrengst, exclusief 21% btw.

GEEN BEMIDDELINGSVERGOEDING

Bij de wisseling van een huurder wordt geen bemiddelingsvergoeding gerekend. Indien de woning nieuw in ons beheer komt en er dient direct een nieuwe huurder gezocht te worden wordt er eenmalig 4% over de jaarhuur in rekening gebracht.

 

 

advise_0000s_0045_calendar-1.png
Financieel en administratief beheer 

Laat Cityhomes de gehele huuradministratie voor u verzorgen. Van het opmaken van de huurovereenkomst tot het incasseren en doorstorten van de maandelijks huur en van het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging tot het aansturen op tijdige huurbetalingen. U heeft nergens omkijken meer naar. Efficiëntie en securiteit zijn binnen deze dienst onze kernwaarden.

Kijk voor meer informatie bij de meest gestelde vragen.

advise_0000s_0012_screwdriver-and-wrench-crossed.png
Onderhoud en technisch beheer 

Uw huis is verhuurd, gefeliciteerd! Maar daar stoppen uw werkzaamheden als verhuurder niet. Er kan behoorlijk wat tijd en energie in het onderhoud en technisch beheer van uw woning(en) zitten. Cityhomes bespaart u graag deze tijd door als eerste aanspreekpunt te dienen voor uw huurders. Vriendelijk én vakkundig nemen wij onderhoudsklachten aan. Ook het verhuurklaar maken van uw woning behoort tot technisch beheer, evenals het uitvoeren van controles op onderhoud en het houden van toezicht op de naleving van de overeenkomst (door beide partijen). 

 


advise_0000s_0022_man-standing-beside-a-house.png
Commercieel beheer 

Er komt veel kijken bij de (weder)verhuur van uw woning. Laat het aan een professional over: de effectieve werkwijze van Cityhomes zorgt voor een soepel verloop. Zo stellen wij in overleg met u het kandidaatsprofiel op, werven en selecteren wij zorgvuldig potentiële huurders en verzorgen wij de bezichtigingen. Uiteraard valt ook het uitvoeren van voor- en na-inspecties onder dit pakket. Hiervoor rekenen wij geen extra bemiddelingsvergoedingIndien de woning nog niet in beheer is bij Cityhomes wordt er een aanvangsfee in rekening gebracht van 4% over 12 maanden.


advise_0000s_0030_hotel-room-key.png
Additionele dienstverlening 

Diensten op maat? Daar draaien wij bij Cityhomes onze hand niet voor om. De additionele dienstverlening bestaat onder andere uit Full Housing Management, waarbij wij 24/7 paraat staan voor het afhandelen van spoedeisende klachten. Of geef met een gerust hart het opmaken van onderhoudsrapporten of een 5-jarenplanning uit handen. Begeleiding van renovatiewerkzaamheden of bouwtechnische inspecties? Reken op de professionele aanpak van Cityhomes. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Plan een bezoek